inloggen

 

ReCell BV
Weg en Bos 89, 2661 DM Bergschenhoek

Inzamelen en verkopen van mobiele telefoons voor de Hersenstichting

Lever nu je gebruikte mobiele telefoon(s) in en steun zo de Hersenstichting. Jouw gebruikte telefoon levert namelijk geld op.
Natuurlijk kun je je gebruikte telefoontjes weggooien. Maar waarom? Veel toestellen werken nog prima en zijn geschikt voor een tweede leven. Je doet de Hersenstichting er een plezier mee en ook het milieu. Het is simpel, laagdrempelig en je krijgt er nog iets voor terug. Gewoon inleveren dus!

De toestellen die niet meer goed werken of niet meer geschikt zijn voor hergebruik, worden door ReCell - onze partner - ontmanteld en de grondstoffen hergebruikt. Dat is goed voor het milieu.


Wat levert een gebruikt mobieltje op?
Hoeveel jouw mobiele telefoon oplevert, hangt af van het merk en model. Je kunt werkende maar ook niet-werkende toestellen inleveren. Wat belangrijk is, is dat we samen zoveel mogelijk mobiele telefoons inzamelen.


Meedoen?
Ben je benieuwd wat je telefoon nog waard is? Klik dan hier en verkoop hem direct! Verkoop je je telefoon(s) via deze site, dan steun je de Hersenstichting met minimaal 10% van de waarde van je telefoon. Meer mag natuurlijk ook!

Wil je anoniem (100%) doneren? Stuur dan je telefoon(s) op in een stevige doos of envelop op naar:

ReCell/Hersenstichting, Antwoordnummer 10101, 2600 VB Delft


Bedrijven
Ook bedrijven kunnen meedoen aan deze actie. Heeft u als bedrijf meer dan 15 telefoons en wilt u de Hersenstichting steunen? Mail dan naar info@verkoopjetelefoon.nl en ReCell zal direct contact met u opnemen. U kunt ook bellen naar: 010 - 440 36 66.

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!